skip to main |
skip to sidebar
Cıvırla Çorbası Malzemeleri
2 yemek kaşığı zeytinyağı15 gr tereyağı1 soğan2 sivri biber2 domates1 yemek kaşığı domates salçası1 çay bardağı ince bulgur5 su bardağı sıcak su250 gr taze fasulye150 gr beyaz peynirTuzKarabiber
Cıvırla Çorbası Hazırlanışı
Bu özel çorbayı yemek tarifleri listenize eklemeyi unutmayın. Soğanı küp şeklinde doğrayıp zeytinyağı ve tereyağı karışımında kavurun. Küçük doğradığınız biberleri ve kabuklarını soyup küp doğradığınız domatesleri ilave edin. Domates salçası ve bulguru ekleyip kavurmaya devam edin. Suyu ekleyip kapağı kapalı olarak 10 dakika pişirin. Fasulyeleri temizleyin. Verev doğrayıp çorbaya ekleyin. Kapağını kapatıp fasulyeler yumuşayıncaya kadar pişirin. Fasulyeler pişince ufalanmış peynir, tuz ve karabiberi ekleyip birkaç dakika kaynattıktan sonra sıcak servis yapın. Cıvırla çorbası artık hazır, afiyet olsun.